La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

I am Allisson from Paraguay. I am studying for a master degree and I am lookig for some extra income. I love animals, specially cats. I used to have 2 beautiful cats when I was in Paraguay. I also lived in Belgium with a family and a small dog.

Beste, Ik ben Feline 17 jaar uit Sijsele. Zelf heb ik 1 hond en 1 kat. Ik ben vaak bezig met hondjes en katten ik doe dit met liefde en plezier! Ik sta open voor alles en ben van geen enkel dier bang.

Dieren zijn mijn passie. Ik ben opgegroeid met 2 honden, kippen, ganzen, konijnen, cavia's, papegaaien, schildpadden, vogels en de paarden, koeien en geiten van de buurman. Momenteel heb ik 5 katten die binnenshuis leven en een verzorgpaard.

Hallo, ik ben Amelie en ik ben 16 jaar. Ik ben op zoek naar een studentenjob omdat ik graag wat zou willen bijverdienen. Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 3 katten. Ook ga ik soms gaan wandelen met honden van vrienden. Ik woon in Zelzate en kan me verplaatsen met de fiets. Ik ga nog naar school maar ik ben na school / in vakanties en in het weekend vrij. Als u interesse hebt, stuur me zeker een berichte voor meer informatie of een kennismaking.

Hallo! Ik ben Eva, een 21-jarige studente Voedings- en Dieetkunde. Al heel mijn leven ben ik een echte dierenfan geweest! Zelf heb ik altijd al meerdere huisdieren gehad: katten, honden, vissen… Momenteel heb ik nog 2 katten, 1 hond (Spaanse waterhond) en vissen. Indien jullie iemand zoeken om op jullie huisdieren te passen of om ermee te gaan wandelen, aarzel dan niet om me te contacteren!

Hallo, ik ben Annelies, 29 jaar en communicatieverantwoordelijke/copywriter. Zelf heb ik geen huisdieren, maar ga ik wel vaak wandelen met de hond van de buren. Ik zou dat wat meer willen doen, vandaar mijn oproepje. Laat maar weten als je wilt kennismaken. Groetjes, Annelies

Ik ben een supergrote dieren liefhebber en n mijn vrije tijd ga ik ook vaak naar een honden café in Gent, ook als ik diertjes over straat zie lopen kan ik het niet laten om aan de eigenaar te vragen of ik het dier mag aaien.

Hallo iedereen, Ik ben Marie-Claire. Ik ben een vlotte sociale maar rustige dame die verzot is van dieren! Mijn werk is dan ook dierenarts voor de kleine huisdieren. Ikzelf heb altijd katten, kittens, honden puppy’s en paarden gehad. Omgaan met dieren is dus met de paplepel erin gegaan ;) Vandaar dat ik graag een oogje in het zeil wil houden op jullie lieve viervoeter! Indien uw dier extra verzorging nodig heeft, kan ik deze ook geven! Als je nog verdere vragen hebt, stel ze gerust. Groetjes

Beste, mijn naam is Mathilde en ik ben 21 jaar. Ik hou van huisdieren en vind dit dus perfect als bijjob. Ik ben absoluut niet bang van dieren en help ze graag.

Hallo, ik ben Kyara Spiessens Saelens, ik ben 14 jaar en Ik zou heel graag op uw hondje/hond of katje passen/wandelen voor als jij/jullie even weg moeten of er niet met kunnen gaan wandelen. Ik hou ontzettend veel van dieren en heb totaal geen schrik van honden of katten. Ik hou me ook ontzettend graag bezig met een hond of kat. Hopelijk tot dan.

Hallo, ik ben Luna, 18 jaar. Ik heb zelf een hond, aquarium met vissen en een vijver met grote vissen. Ik ga regelmatig wandelen met mijn hond in het bos of langs straat. Thuis speel ik vaak met haar, geef ik haar veel aandacht en af en toe koekjes. Ik besteed graag mijn vrije tijd met dieren, zo heeft mijn grootvader een boerderij met geitjes, pony's, eenden, kippen, ganzen etc.

Hallo, ik ben Gwen, verpleegkundige van beroep.Vanaf oktober 2017 zal ik pendelen tussen België en Spanje, zijn jullie op zoek naar iemand om jullie diertjes te verzorgen mogen jullie altijd contact met mij opnemen.Mijn hobby is paardrijden dus daar kan ik zeker ook in helpen. Regio Oost-Vlaanderen is uitstekend(van Gent-Eeklo-Lovendegem) ❤️??????????Grts Gwen

ik ben een gemotiveerde en enthousiaste studente die graag een centje zou bijverdienen. Ik studeer Humane Wetenschappen op college o.-L.-V.-ten doorn te Eeklo. Ik werk graag met huisdieren en kinderen. Voor de rest hou ik me bezig met school, dansen, en dingen organiseren en verkopen in de leerlingenraad op school. Ik doe alles en ben bereid te leren van u en dat dan zo goed als mogelijk uit te voeren. Ik zie er al naar uit om bij u en uw huisdier te komen helpen! tot dan!

Mijn ouders hebben een paardenfokkerij en mijn schoonouders hebben kippen, poezen, schapen en vissen. Ikzelf heb vissen, kippen en een superlieve hond! Dieren komen bij mij op de eerste plaats !

Hallo baasjes van lieve diertjes Mijn naam is Chloe en ik heb een grote passie voor dieren ; honden , katten, konijntjes en ga zo maar verder dus ik zou heel graag op uw huisdier passen. Ik heb al heel ervaring met petsitten! Hopelijk tot snel!

Hey Ik ben Rani en ik wil voor een lage prijs wel even voor uw dieren zorgen. Bij mij is een hond of kat altijd veilig ik ben een enorme dierenvriend.

ik ben axana 20 jaar ik hou van dieren ik heb zelf een hond en een kat heb tot op heden altijd paard gereden. wandelen, wassen, eten geven, koten proper maken is zeker allemaal geen probleem. hopelijk tot snel

Hey! Ik ben Lisenca 23 jaar en doe nu ongeveer 2 jaar dierenoppas aan huis. Dit doe ik onder mijn professionele naam Wash&Walks. Mijn specialisatie is voornamelijk grote honden maar kleintjes even welkom!

Ik hou van dieren, vooral honden. Ik heb al 11 jaar een kleine hond waarmee ik elke avond na school een wandeling maakte. Ze woont nu bij mijn ouders in mijn land, ze is te oud om haar mee te nemen op zo'n lange reis. Ik mis haar zo erg, daarom speel ik zo graag met elke hond die ik op straat zie. Ooit zou ik hier ook een huisdier willen hebben.

ik ben een dame van 26 die heel veel van dieren houd , ik zelf beheer 3 konijnen , vijf kippen , een slang , twee baardagamen , en een schildpad hebt u vragen omtrent verzorging en ervaring laat gerust van je horen mvg kay

Ik ben Linh, 16 jaar en studeer Latijn-wiskunde-wetenschappen in Zelzate. Zelf heb ik 1 kat, namelijk Simba, en heb ik ook goudvissen. Ik heb al vaak in de buurt op huisdieren zoals honden en katten gepast en laat ze ook vaak uit.

Hallo, ik ben dol op dieren ik heb zelf al konijnen en vogels gehad.Maar van me ouders mocht ik nooit een hond dus het zou me heel leuk lijken om op andere dieren te passen .liefst niet te grote honden .Je mag me altijd een bericht sturen als je iemand nodig hebt voor je huisdier want ik sta altijd paraat .met een brede glimlach.met vriendelijke groeten van de beste dierenvriend Claudine.(je mag me gerust bellen of een mail sturen indien nodig en dan spreken we wel af )

I’m Ingrid, a REAL pet lover, I love cats and dogs. I have a lot of affection to give to them, also I like walking, so working as a dog walker would be excellent. I also can do petssiting jobs!

Eeklo, les principales villes

Autres annonces

Autour de Kaprijke