Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Eeklo

Eeklo, les principales villes

Garde d'animaux Maldegem
Garde d'animaux Assenede
Britney, promenade chien Eeklo 9900

ik ben een gemotiveerde en enthousiaste studente die graag een centje zou bijverdienen. Ik studeer Humane Wetenschappen op college o.-L.-V.-ten doorn te Eeklo. Ik werk graag met huisdieren en kinderen. Voor de rest hou ik me bezig met school, dansen, en dingen organiseren en verkopen in de leerlingenraad op school. Ik doe alles en ben bereid te leren van u en dat dan zo goed als mogelijk uit te voeren. Ik zie er al naar uit om bij u en uw huisdier te komen helpen! tot dan!

Ik ben heel dol op dieren. En zelf mag ik er thuis geen vanwege te klein huis en allergie van mijn broer. Dus graag zou ik u er mee willen helpen om is met een hond of poes of ander dier eens wat te doen.
Linde, pension chien - 9900 Eeklo

Ik ben Linde , 20 jaar en heb een hart voor dieren. Hopelijk tot snel!
Femke, promenade chien Eeklo 9900

Ik hou heel veel van dieren. Ik rij zelf ook paard. ik ben werkelijk verliefd op honden maar mijn maam is allergisch voor alle dieren met haar kun je het al voorstellen daardoor mag ik geen hond, kat, konijn. Als ik moet gaan babysitten is er ook een hond waar ik regelmatig ga mee wandelen. Mijn nicht heeft een hond waar ik al ben mee gaan wandelen en ik ben al een paar keer gaan wandelen met asielhondjes.

Hallo, hier een dierenliefhebber met zelf 2katten, 2vogels, een hamster, vissen en een hond.