La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

I am Allisson from Paraguay. I am studying for a master degree and I am lookig for some extra income. I love animals, specially cats. I used to have 2 beautiful cats when I was in Paraguay. I also lived in Belgium with a family and a small dog.

Hi everyone! My name is Bethany and I would love to offer my help looking after your pets! I love animals, and since I am not in a position to have my own at the moment, love to look after and hang out with other pets instead! In Amsterdam, where I was living before moving to Gent, I regularly walked, played and fed various cats and dogs. I was the regular dog-walker for over a year for a boxer, amongst other shorter-term visits for people on holiday or something similar. I am calm and expe...

Ik ben Tessa en ben bijna 20 jaar. Ik heb altijd al een passie gehad voor dieren en pas dus met plezier op uw dieren. Zelf heb ik ook altijd honden en katten gehad, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen. Uw huisdier is dus in goede handen bij mij. Ik kan wel geen huisdieren bij mij thuis nemen let dat ik verhuis naar een appartement. Voor de rest kan u mij voor gelijk wat contacteren.

Beste, Ik ben Feline 17 jaar uit Sijsele. Zelf heb ik 1 hond en 1 kat. Ik ben vaak bezig met hondjes en katten ik doe dit met liefde en plezier! Ik sta open voor alles en ben van geen enkel dier bang.

Dieren zijn mijn passie. Ik ben opgegroeid met 2 honden, kippen, ganzen, konijnen, cavia's, papegaaien, schildpadden, vogels en de paarden, koeien en geiten van de buurman. Momenteel heb ik 5 katten die binnenshuis leven en een verzorgpaard.

Hallo, ik ben Amelie en ik ben 16 jaar. Ik ben op zoek naar een studentenjob omdat ik graag wat zou willen bijverdienen. Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 3 katten. Ook ga ik soms gaan wandelen met honden van vrienden. Ik woon in Zelzate en kan me verplaatsen met de fiets. Ik ga nog naar school maar ik ben na school / in vakanties en in het weekend vrij. Als u interesse hebt, stuur me zeker een berichte voor meer informatie of een kennismaking.

Hallo! Ik ben Eva, een 21-jarige studente Voedings- en Dieetkunde. Al heel mijn leven ben ik een echte dierenfan geweest! Zelf heb ik altijd al meerdere huisdieren gehad: katten, honden, vissen… Momenteel heb ik nog 2 katten, 1 hond (Spaanse waterhond) en vissen. Indien jullie iemand zoeken om op jullie huisdieren te passen of om ermee te gaan wandelen, aarzel dan niet om me te contacteren!

Ik ben Leonie en ik woon in Nazareth. Ik studeer af in Gent dit jaar in het vak fotografie. Ik ben opgegroeid met een prachtige hond. Ik ben heel graag bij honden, katten, knaagdieren, .. Twijfel zeker niet om me even te contacteren!

Hallo, ik ben Annelies, 29 jaar en communicatieverantwoordelijke/copywriter. Zelf heb ik geen huisdieren, maar ga ik wel vaak wandelen met de hond van de buren. Ik zou dat wat meer willen doen, vandaar mijn oproepje. Laat maar weten als je wilt kennismaken. Groetjes, Annelies

Ik ben een supergrote dieren liefhebber en n mijn vrije tijd ga ik ook vaak naar een honden café in Gent, ook als ik diertjes over straat zie lopen kan ik het niet laten om aan de eigenaar te vragen of ik het dier mag aaien.

Hallo iedereen, Ik ben Marie-Claire. Ik ben een vlotte sociale maar rustige dame die verzot is van dieren! Mijn werk is dan ook dierenarts voor de kleine huisdieren. Ikzelf heb altijd katten, kittens, honden puppy’s en paarden gehad. Omgaan met dieren is dus met de paplepel erin gegaan ;) Vandaar dat ik graag een oogje in het zeil wil houden op jullie lieve viervoeter! Indien uw dier extra verzorging nodig heeft, kan ik deze ook geven! Als je nog verdere vragen hebt, stel ze gerust. Groetjes

Voor meer info kan u altijd contact opnemen Zelf heb ik momenteel 2 katten maar ik ben een enorme dierenvriend, word ook gelukkig ervan om dieren te verzorgen

Hallo! Ik ben Jolien, een 20-jarige studente Pedagogische wetenschappen. Door de week verblijf ik in mijn kot in Gent. Jammer genoeg mag ik daar omwille van mijn huurcontract geen huisdieren houden, en mis soms wel wat genegenheid van diertjes.. Thuis ben ik namelijk heel wat dieren gewend: katten, konijnen, vissen, kippen, ... Ik kom dan ook graag eens op jouw dier letten indien jullie er even van tussen uit willen!

Beste, mijn naam is Mathilde en ik ben 21 jaar. Ik hou van huisdieren en vind dit dus perfect als bijjob. Ik ben absoluut niet bang van dieren en help ze graag.

Ik heb zelf al verschillende dieren gehad en heb een passie voor hen. IK heb zelf momenteel een kat, hond en een konijn. Maar in het verleden ben ik altijd omringd geweest door verschillende soorten, ook kippen, hangbuikzwijntje...

Beginner! Sind een goeie 8 maanden ben ik het troste baasje van Koda, een Golden Retriever : mijn allerbeste vriend! Omdat ik graag zoveel tijd met hem besteed vond ik het leuk om een extra uitdaging aan te gaan. Ik sta klaar om op uw honden/katten te passen, voederen, spelen en uitlaten.

Hallo, ik ben Kyara Spiessens Saelens, ik ben 14 jaar en Ik zou heel graag op uw hondje/hond of katje passen/wandelen voor als jij/jullie even weg moeten of er niet met kunnen gaan wandelen. Ik hou ontzettend veel van dieren en heb totaal geen schrik van honden of katten. Ik hou me ook ontzettend graag bezig met een hond of kat. Hopelijk tot dan.

Ik ben gek op dieren! zelf heb ik 2 katten van het asiel en een konijn. Vaak pas ik ook op de honden van mijn vriend. En in mijn vrije tijd ga ik gaan wandelen met de honden van het asiel in Gent.

Hallo, ik ben Luna, 18 jaar. Ik heb zelf een hond, aquarium met vissen en een vijver met grote vissen. Ik ga regelmatig wandelen met mijn hond in het bos of langs straat. Thuis speel ik vaak met haar, geef ik haar veel aandacht en af en toe koekjes. Ik besteed graag mijn vrije tijd met dieren, zo heeft mijn grootvader een boerderij met geitjes, pony's, eenden, kippen, ganzen etc.

Hallo, ik ben Gwen, verpleegkundige van beroep.Vanaf oktober 2017 zal ik pendelen tussen België en Spanje, zijn jullie op zoek naar iemand om jullie diertjes te verzorgen mogen jullie altijd contact met mij opnemen.Mijn hobby is paardrijden dus daar kan ik zeker ook in helpen. Regio Oost-Vlaanderen is uitstekend(van Gent-Eeklo-Lovendegem) ❤️??????????Grts Gwen

ik ben een gemotiveerde en enthousiaste studente die graag een centje zou bijverdienen. Ik studeer Humane Wetenschappen op college o.-L.-V.-ten doorn te Eeklo. Ik werk graag met huisdieren en kinderen. Voor de rest hou ik me bezig met school, dansen, en dingen organiseren en verkopen in de leerlingenraad op school. Ik doe alles en ben bereid te leren van u en dat dan zo goed als mogelijk uit te voeren. Ik zie er al naar uit om bij u en uw huisdier te komen helpen! tot dan!

Mijn naam is Annelore en ik ben 23 jaar. Ik heb 3 jaar hogeschool dierenzorg gestudeerd, maar ben hiermee gestopt. Dieren zijn altijd mijn grote passie geweest, dus ik ben nu werk aan het zoeken in deze sector. Ik heb zelf een hond en een kat dus ik heb wel ervaring om voor dieren te zorgen. Ik ben ook een aantal jaar met mijn hond naar de hondenschool geweest, dus ik ben het wel gewend om met probleemgedrag om te gaan. Ik hoop dat u mij overweegt om op uw huisdier te passen.

Mijn ouders hebben een paardenfokkerij en mijn schoonouders hebben kippen, poezen, schapen en vissen. Ikzelf heb vissen, kippen en een superlieve hond! Dieren komen bij mij op de eerste plaats !

Hallo baasjes van lieve diertjes Mijn naam is Chloe en ik heb een grote passie voor dieren ; honden , katten, konijntjes en ga zo maar verder dus ik zou heel graag op uw huisdier passen. Ik heb al heel ervaring met petsitten! Hopelijk tot snel!

Gent, les principales villes

Autres annonces

Autour de Oostwinkel