Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Ursel

Gent, les principales villes

Garde d'animaux Gent
Garde d'animaux Evergem
Garde d'animaux Deinze

Dieren zijn mijn passie. Ik ben opgegroeid met 2 honden, kippen, ganzen, konijnen, cavia's, papegaaien, schildpadden, vogels en de paarden, koeien en geiten van de buurman. Momenteel heb ik 5 katten die binnenshuis leven en een verzorgpaard.
Britney, promenade chien Eeklo 9900

ik ben een gemotiveerde en enthousiaste studente die graag een centje zou bijverdienen. Ik studeer Humane Wetenschappen op college o.-L.-V.-ten doorn te Eeklo. Ik werk graag met huisdieren en kinderen. Voor de rest hou ik me bezig met school, dansen, en dingen organiseren en verkopen in de leerlingenraad op school. Ik doe alles en ben bereid te leren van u en dat dan zo goed als mogelijk uit te voeren. Ik zie er al naar uit om bij u en uw huisdier te komen helpen! tot dan!
Annelore, promenade chien - 9880 Aalter

Mijn naam is Annelore en ik ben 23 jaar. Ik heb 3 jaar hogeschool dierenzorg gestudeerd, maar ben hiermee gestopt. Dieren zijn altijd mijn grote passie geweest, dus ik ben nu werk aan het zoeken in deze sector. Ik heb zelf een hond en een kat dus ik heb wel ervaring om voor dieren te zorgen. Ik ben ook een aantal jaar met mijn hond naar de hondenschool geweest, dus ik ben het wel gewend om met probleemgedrag om te gaan. Ik hoop dat u mij overweegt om op uw huisdier te passen.
Margot, promenade chien Aalter 9880

Mijn naam is Margot ! Zelf heb ik thuis 2 honden namelijk een Duitse staande korthaar met de naam Merlot, en een Labrador kruising met Deense dog, Guinness. Ja, het was de bedoeling dat ze vernoemd waren naar drank, het was niet mijn idee ?? Ik heb ook nog 4 katten: Garfield, Diesel, Bounty en Remi.
Axana, promenade chien Knesselare

ik ben axana 20 jaar ik hou van dieren ik heb zelf een hond en een kat heb tot op heden altijd paard gereden. wandelen, wassen, eten geven, koten proper maken is zeker allemaal geen probleem. hopelijk tot snel

Ik ben heel dol op dieren. En zelf mag ik er thuis geen vanwege te klein huis en allergie van mijn broer. Dus graag zou ik u er mee willen helpen om is met een hond of poes of ander dier eens wat te doen.
Lynn, promenade chien Aalter 9880

Ik ben een supergrote dieren liefhebber en n mijn vrije tijd ga ik ook vaak naar een honden café in Gent, ook als ik diertjes over straat zie lopen kan ik het niet laten om aan de eigenaar te vragen of ik het dier mag aaien.

Hallo, ik ben Cassandra, een 23-jarige studente. Van jongsaf ben ik opgegroeid met een hond. Dit waren telkens andere rassen zoals een Airdale Terrier en een Deense Dog. Wijzelf hadden vaak het probleem dat we ergens niet naartoe wouden omdat we onze hond niet voor een lange tijd alleen wouden laten. Ik wil dan ook graag mensen helpen in dezelfde situatie. Onlangs is mijn hond overleden aan kanker en het gemis voor een enthousiaste viervoeter is groot. Ik zal dan ook met veel plezier en lief...
Linde, pension chien - 9900 Eeklo

Ik ben Linde , 20 jaar en heb een hart voor dieren. Hopelijk tot snel!
Aisha, pension chien Knesselare

Mijn ouders hebben een paardenfokkerij en mijn schoonouders hebben kippen, poezen, schapen en vissen. Ikzelf heb vissen, kippen en een superlieve hond! Dieren komen bij mij op de eerste plaats !
Tiany, promenade chien Aalter 9880

Ik ben een zeer grote dierenliefhebber, ik vind het leuk om op dieren te passen. Ik heb zelf een hond, kat en een paard. Vroeger heb ik ook nog vissen en konijnen gehad!
Anke, promenade chien Aalter

Ik heb al heel men leven een passie voor dieren. Ben een stuk opgegroeid op een boerderij en wil later ook op een boerderij gaan wonen. Ik heb zelf 2 paarden.
Femke, promenade chien Eeklo 9900

Ik hou heel veel van dieren. Ik rij zelf ook paard. ik ben werkelijk verliefd op honden maar mijn maam is allergisch voor alle dieren met haar kun je het al voorstellen daardoor mag ik geen hond, kat, konijn. Als ik moet gaan babysitten is er ook een hond waar ik regelmatig ga mee wandelen. Mijn nicht heeft een hond waar ik al ben mee gaan wandelen en ik ben al een paar keer gaan wandelen met asielhondjes.

Hallo, hier een dierenliefhebber met zelf 2katten, 2vogels, een hamster, vissen en een hond.

Autour de Ursel