La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik ben Sandra uit Eersel ben 19 jaar oud. Heb vaak boodschappen gedaan voor mijn oma. En ook alles gedaan in het huishouden. Ook heb ik als vakantiebaan bij de RSZK gewerkt, dat deed ik altijd met plezier!

Hallo ik ben Brigitte , en zou graag wat wil bij verdienen naast mijn parttime baan. Ik ben een vrolijke en hard werkende meid. En vind het super leuk om schoontemaken en een lach op mensen hun gezicht te toveren, door ze te helpen?

Dag ouders, Mijn naam is Anissa, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Hengelo (ov). Momenteel ben ik thuis aan het studeren en hier besteed ik mijn tijd aan in de weekenden. Met kinderen werken is mijn passie. Onlangs heb ik voor een groep met peuters en kleuters gestaan. Ik wil graag weer terug naar de een op een aandacht voor het kind. Vandaar dat ik op zoek ben naar een bijbaan als oppasser. Ik ben hele dagen beschikbaar van maandag tm vrijdag.

Beste ik stel mij even voor . Mijn naam is caroline 32 jaar. Graag had ik gewerkt zowel in zorg of opvang of onderhoud. Ik heb gewerkt in de thuiszorg dus ben bekwaam in het onderhoud van een woning en onderhouden van een gezin. Buiten mijn eigen gezin natuurlijk. Graag zoek ik een vaste werkplaats waar ik in kan staan voor het onderhoud en huishoudelijke klussen . Heeft u een leuke werkplek voor mij hoor ik het graag vr grt

Door een ongeluk een aantal jaar geleden is mijn moeder beperkt, hierdoor doe ik alle klusjes in het huis. Dit heeft mij veel ervaring opgebracht. Ik doe dit met veel plezier en help andere graag ook een handje.

Je m'appelle Pauline et je suis une française de 22 ans. Je suis très attentionnée et méticuleuse. Je peux vous aider pour votre ménage, des courses ou du repassage. J'ai toujours beaucoup aidé ma mère, qui m'a tout appris.

ik ben lynn ik ben 28j ik ben een stipt persoon ik ben betrouwbaar en eerlijk als er nog vragen zijn stel ze gerust mvg

Heyyy! Ik ben Quin, een 17-jarige enthousiaste kunst student. Ik wil graag nieuwe dingen bijleren en wat geld verdienen voor op mijn spaarrekening. hpelijk zie ik u snel groetjes Quin! :)

Ik ben Kim(18) & heb zoals jullie wel kunnen zien wat ervaring als poetsvrouw. Dit heb ik opgedaan tijdens mijn studentenjob. Ik help graag bij het huishouden.

ik ben Carolien Tips, ik woon in Balen. Mijn hobby's zijn fietsen, met vrienden iets gaan doen, wandelen, ... ik kan strijken, wassen, poetsen, koken. ik heb 2 jaar ervaring door mijn vorige job in VZW De Schakel in Balen.

Ik ben Vanessa en ben 18 jaar. Ik help mijn moeder thuis heel veel met poetsen, ook als zij niet thuis is. Ik poets de grond, poets de ramen, doe het stof af en doe de afwas. Als ik begin met poetsen dan zorg ik er ook voor dat alles zeer netjes en proper is als ik het huis achterlaat. Ik vind het ook niet erg om u plantjes water te geven, de brievenbus leeg te gaan maken of om je huis op orde te brengen als je op vakantie bent. Laat zeker een berichtje achter of stuur maar een mailtje.

Hello, my name is Ester , Im from Slovakia and I live in Turnhout. I speek English, Polish, Czech and Im learning Netherlands. I have finished gardening school and I was cleaning and irroning in Slovakia 3 years. An I was working 1 year in Netherland. I have more experience. If you have interest please write me Thank you

Ik ben 33 jaar en doe al zolang het huishouden voor mijzelf, partner en mijn 2 kleine kinderen. Ik zoek nog een leuke bezigheid en dit leek me wel iets voor mij ;-)

Ik ben Guusje, een 17-jarige studente die bijna haar 6de verzorging succesvol heeft afgerond. Omdat ik studeer als kinder- en bejaardenzorgkunden de afgelopen leren wij ook koken en huishoudelijke hulp. Ik heb het geluk dat ik al van kleins af in het huishouden moest helpen, denk hierbij aan koken, een wasje insteken of uithalen en ophalen, strijken, etc. Hierdoor heb ik ook erg veel ervaring kunnen opdoen. Dat is natuurlijk makkelijk voor later maar ook om andere mensen te kunnen helpen....

ik ben steffi, bijna 16 jaar en ik ben bereid een centje bij te verdienen door hulp te bieden aan andere mensen in hun gezin of daar rond :) indien je interesse hebt, mag je me zeker iets laten weten! groetjes steffi :)

Ik ben Zyara , 20jaar en wonende in Lommel-Werkplaatsen. Ik werk nu een dik half jaar als huishoudhulp bij trixxo dienstencheques, buiten mijn uren wil ik graag nog een centje bijverdienen. Prijs is bespreekbaar

Ik ben Zyara 20jaar en wonende in Lommel-Werkplaatsen. Ik heb gewerkt als huishoudhulp via dienstencheques. Ik ben een sociaal persoon die graag tussen de mensen komt maar ook me kan amuseren als ik alleen kan werken met leuke swingende muziek. Ik werk graag grondig maar natuurlijk wel op een goed tempo. Ik vind het ook prettig dat er gecomuniceerd wordt met mij als er opmerkingen zijn zodat ik hier op kan letten. Indien u nog hulp zoekt in het huishouden hoor ik graag v...

Hoi mijn naam is Amina, ik ben 20 jaar. momenteel ben ik gestopt met school en zit hele tijd thuis, ik zou graag wat centen willen verdienen voor mij eigen, en ni altijd aan mama vragen😅, jaa ik woon alleen met mijn moeder, geen broers of zussen, papa is gestorven al 20 jaar geleden net voor mijn geboorte dus ik heb mijn vader nooit gekend. ik kan goed strijken en opruimen en afwassen en zo dergelijke dingens🥰 ik ben geduldig en zorgvuldig, ik kan tegen opmerkingen van anderen, en ik ben...

Ik ben een goede huisvrouw, ondanks mijn jeugdige leeftijd. :) Ik heb een studentenjob gehad als poetsvrouw in een rusthuis en ik heb een paar maanden als au pair gewerkt bij een gezin in Engeland. Ik ben nauwkeurig, verantwoordelijk en enthousiast over de taken die ik moet doen.

Hallo ik ben karishma , ik ben 25 jaar en woon te turnhout korte gasthuisstraat. En heb nog geen kinderen . Ik woon met mijn man. Ik ben heel spontaan en houd van werken. En ben bereid om extra baantje te doen in me vrije tijd.

ik ben geschikt als huishoudhulp. ik doe alles wat u vraagt, niets is mij teveel. ik heb zowel bij jonge mensen gewerkt als bij oude mensen. graag bespreek u met u wat uw wensen zijn. contacteer mij gerust als u verdere vragen hebt.

hallo, ik ben Jessica. ik ben goed in mensen helpen in het huishouden. ik doe het bij mij thuis ook altijd.

Turnhout, les principales villes

Autres annonces

Autour de Dessel