Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Heist-op-den-Berg

Mechelen, les principales villes

Femme de ménage Mechelen
Femme de ménage Lier
Helena, femme ménage Nijlen 2560

Hallo, Ik ben Helena en ben 15 jaar. Ik help regelmatig in het huishouden, en ben bereid om andere mensen hiermee te helpen. Ik kan stofzuigen, helpen met de boodschappen, stof afdoen, dwijlen, ....... Je kan me altijd bereiken (buiten de schooluren?)! Je moet niet twijfelen om contact op te nemen!! Misschien tot binnenkort!! Alvast veel enthousiaste groeten Helena
Jasmin, aide au déménagement Heist-op-den-berg 2220

Door het wegvallen van mijn mama heb ik zelf altijd veel gedaan in het huishouden. Ik kan strijken, helpen met de boodschappen en poetsen. Ook wil ik altijd helpen met dingen zoals verhuizen, oppassen, ...
Faiza, ménage - 2275 Lille

Dynamique motivée souriante.
Dominique, repassage Vorselaar

Ik ben een jonge dame die zeer gemotiveerd is en gedreven om mensen te helpen.
Sidney, ménage - 2222 Itegem

Hallo, Ik ben Sidney, ik ben 19 jaar maar woon al 1 jaar samen met mijn vriend en stiefzoontje. Ik houdt me graag bezig met huishoudelijke taakjes. Groetjes!
Cheyenne, ménage Heist-op-den-berg 2221

Hallo, Ik ben een meisje van 16jaar en ik volg voeding verzorging in het 4de middelbaar. Ik kan ramen kuisen dwijlen stofzuigen kasten afkuisen koken en een beetje strijken. Ik zou graag een centje bijverdienen. Al vast bedankt! Groetjes Cheyenne.

hallo, mijn naam is Arno. ik ben 18 jaar en biedt mijn hulp aan om te letten op uw huis, te helpen bij verhuizen, schoonmaken, etc. ik heb nog geen ervaring buiten de klusjes die ik thuis doe, maar ik sta open om nieuwe dingen te leren.