Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Mechelen

Mechelen, les principales villes

Femme de ménage Heist-op-den-Berg
Femme de ménage Lier
Io, ménage Mechelen

Aangenaam Mijn naam is Io , 19 jaar oud. Ik ben opzoek naar een studentejob en wat is er mooier dan dit te kunnen combineren met het helpen van mensen. Ik ben een sociaal, zorgend meisje. Zelf heb ik veel voor mijn grootouders gezorgd, zoals met strijken, poetsen, koken, zorg voor mijn beperkte grootmoeder... etc. Ook heb ik als poetshulp en bij de was- en strijkafdeling van een bejaardenhuis gewerkt. Ik kijk ernaar uit om je binnekort een hand toe te steken met je huiselijke taken.
Nick, homme ménage - 2812 Mechelen

Hallo, mijn naam is Nick. Ik ben een bezige bij die graag helpt in het huishouden en nog liever in de tuin. Je kan me inschakelen voor allerlei klusjes of om lekker te koken.

Met belangstelling las ik uw advertentie op internet waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een 'all-in hulp'. Hierbij wil ik mij beschikbaar stellen voor deze functie en u overtuigen van mijn geschiktheid en enthousiasme. Ik schrijf deze brief in reactie op uw advertentie waarin u op zoek bent naar een 'all-in hulp'. Als een zeer competente student beschik ik over een servicegerichte en hardwerkende houding waarmee ik deze functie kan vervullen. Ik heb een talent voor het oplossen ...
Laura, femme ménage - 2812 Mechelen

Hallo ik ben laura, Ik zit zelf in een groot gezin en ik help thuis heel hard mee in het huishouden. Dus ik heb wel wat ervaring ermee Ik ben in staat om te ▪Koken - simpele gerechtjes Bv: aardappelen met groenten en vlees U kunt me wel vertrouwen aan uw fornuis ik heb het allemaal geleerd van men grootmoeder :) ▪Strijken en de was doen ▪schoonmaken ▪helpen met verhuizen ▪boodschappen doen ▪tuinklusjes - simpele dingen Bv: planten watergeven, onkruid uittrekken, .. gras afrijden...
Nhi, repassage Mechelen

Beste, Ik ben Nhi. Ik ben 17 jaar. Niet enkel heb ik 7 jaar ervaring met kinderen op te passen. Maar ik heb (thuis) ook een grote verantwoordelijkheid op strijken, het huis onderhouden en boodschappen doen. Hebt u toevallig mijn hulp nodig? Stuur me gerust maar een bericht.
Ilias, homme ménage Mechelen 2812

mijn naam is ilias ik doe graag klusjes en ik doe het maar voor 5 euro de uur
Nisrine, ménage Mechelen

Hey ik ben Nisrine ondertussen ben ik net 19jaar geworden en ik ben veel bezig met het huishouden naast mijn studies. Dagelijks ben ik 1-2uur bezig thuis en ben dus wel ervaren in het helpen thuis. Ik sta open om dit ook bij mensen te doen die het nodig hebben. Dus hopelijk tot binnenkort!
Claudia, ménage - 2800 Mechelen

Graag zorg ik voor u huishoudhulp :)

Je suis zahra je suis quelqu'un ponctuelle courageuse brave je fais ce métier parceque je l'adore et je donne toute ma force pour que tous ça sera bien en ordre et le client satisfait de mon service je suis un peut maniaque parceque je fais attention a toute les p'tites détail pour que je réussie mon service j'ai presque 2 ans d'expérience et je suis fière de ce que je fait 👍😉

Bonjour je m'appel achatou jai 18 ans je suis prêté a travaillé dure pour vous satisfaire

Hey, Ik ben Fatima, ik ben 23jaar en woon in mechelen. Ik heb al meerdere jaren ervaring als huishoudhulp. En wil dit toch blijven doen. Dit kan in combinatie met koken en andere taken. Zoekt u nog iemand die u kan helpen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen en misschien hoor ik dan snel van u.

Bonjour, je m'appelle Anna, j'ai 48ans et j'ai plus de 20 ans d'expériences dans le nettoyage, repassage et diverses tâches ménagères. Je suis une personne de confiance, stable et ponctuelle et loyale. Je peux vous aider dans vos tâches ménagères, n'hésitez mas a me contacter si vous avez des questions.

Naam: Yasmina Geslacht: Vrouw Leeftijd: 20 jaar Diploma in de zorgsector