La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik ben Freya , ik ben 19 jaar oud. Ik heb een diploma ASO in Humane Wetenschappen, en studeer momenteel criminologie aan de KU Leuven in mijn tweede jaar. Ik zou graag naast mijn studies een centje bij verdienen, en zou dit erg graag doen door middel van andere mensen te helpen met bijvoorbeeld het huishouden, boodschappen, vervoer, ... Ik beschik zelf over een auto en een rijbewijs dus vervoer en dergelijke is geen probleem (naargelang de afstand natuurlijk). Aangezien ik 19 jaar oud ben mo...

Beste ik stel mij even voor . Mijn naam is caroline 32 jaar. Graag had ik gewerkt zowel in zorg of opvang of onderhoud. Ik heb gewerkt in de thuiszorg dus ben bekwaam in het onderhoud van een woning en onderhouden van een gezin. Buiten mijn eigen gezin natuurlijk. Graag zoek ik een vaste werkplaats waar ik in kan staan voor het onderhoud en huishoudelijke klussen . Heeft u een leuke werkplek voor mij hoor ik het graag vr grt

Hallo, Ik ben Emily 14 jaar oud, maar redelijk volwassen. Ik vraag niet veel een klein zakcentje is al voldoende. Ik doe het meer voor mijn plezier! Ik doe het heel vaak in huis. Poesten, koken, tuinieren, strijken, boodschappen doen, ... Ik kan overweg met een wasmachine, droogkast, strijkijzer, ... Als je andere klusjes voor me hebt, dan wil ik dat graag leren :-) Ik volg moderne wetenschappen. Hopelijk tot snel, Ik zie er al naar uit :-) Met vriendelijke groeten Emily ...

Ik heb de microben om te poetsen ik poetsen heel er graag Ik hou van properheid Ik strijk ook heel graag vind het leuk Boodschappen doorn doe ik ook graag kom je in contact met andere mensen Ik help mensen heel erg graag niet iedereen kan het zelf doen door werken of ouderdom of door te druk leven weet hoe het is en niet gemakkelijk is soms om alleen te doen Ik ben er graag om mensen te helpen en er te zijn contact is belangrijk

ik ben lynn ik ben 28j ik ben een stipt persoon ik ben betrouwbaar en eerlijk als er nog vragen zijn stel ze gerust mvg

ik ben Carolien Tips, ik woon in Balen. Mijn hobby's zijn fietsen, met vrienden iets gaan doen, wandelen, ... ik kan strijken, wassen, poetsen, koken. ik heb 2 jaar ervaring door mijn vorige job in VZW De Schakel in Balen.

Ik ben Vanessa en ben 18 jaar. Ik help mijn moeder thuis heel veel met poetsen, ook als zij niet thuis is. Ik poets de grond, poets de ramen, doe het stof af en doe de afwas. Als ik begin met poetsen dan zorg ik er ook voor dat alles zeer netjes en proper is als ik het huis achterlaat. Ik vind het ook niet erg om u plantjes water te geven, de brievenbus leeg te gaan maken of om je huis op orde te brengen als je op vakantie bent. Laat zeker een berichtje achter of stuur maar een mailtje.

ik ben steffi, bijna 16 jaar en ik ben bereid een centje bij te verdienen door hulp te bieden aan andere mensen in hun gezin of daar rond :) indien je interesse hebt, mag je me zeker iets laten weten! groetjes steffi :)

Hallo ik ben Chloë en ben 16jaar. Ik zou jullie graag willen helpen in het huishouden om jullie te helpen maar ook om een centje bij te verdienen. Ik heb ervaring met koken, poetsen, strijken door thuis heel veel te doen maar ook door al men lessen die ik op school krijg erover. Laat me maar iets weten als jullie hulp kunnen gebruiken! Groetjes

Ik ben een goede huisvrouw, ondanks mijn jeugdige leeftijd. :) Ik heb een studentenjob gehad als poetsvrouw in een rusthuis en ik heb een paar maanden als au pair gewerkt bij een gezin in Engeland. Ik ben nauwkeurig, verantwoordelijk en enthousiast over de taken die ik moet doen.

Ik ben britney en doe 3 jaar de richting verzorging waarbij ik 1 jaar logistiekmedewerker heb gedaan. Dit houd in dat ik in heb gestaan voor het onderhoud en de huishoudelijke taken. Dit doe ik heel graag en zal er dus ook voor zorgen dat het nodige wordt gedaan en dat de taken goed worden uitgevoerd.

Hallo! Ik ben Tessa, ik ben 16jaar. Ik zou u kunnen helpen met verschillende dingen: boodschappen doen, kuisen, .. Ik heb hier niet echt heel veel ervaring mee maar ik sta natuurlijk ook open om te leren!

Hallo, Ik ben Sidney, ik ben 19 jaar maar woon al 1 jaar samen met mijn vriend en stiefzoontje. Ik houdt me graag bezig met huishoudelijke taakjes. Groetjes!

Hallo! Ik ben Tisha , i18 jaar en een spontane persoon. Ik heb verzorging gestudeerd.. Ik ben gestopt met deze opleiding en ben momenteel werkzoekende. Ik heb veel in het huishouden thuis dus werk schrikt me zeker niet af! grtjs.

Hallo, Ik ben een meisje van 16jaar en ik volg voeding verzorging in het 4de middelbaar. Ik kan ramen kuisen dwijlen stofzuigen kasten afkuisen koken en een beetje strijken. Ik zou graag een centje bijverdienen. Al vast bedankt! Groetjes Cheyenne.

Hallo! Ik zal me kort even voorstellen. Ik ben Inke, 18 jaar en woon in Leopoldsburg. Ik heb al persoonlijke ervaring met kuisen, strijken, het gras maaien, ander tuinonderhoud, boodschappen doen enz. Ik help u graag!

Ik ben Joyce , 22 jaar, ik ben op zoek naar een bijverdienste. Ik werk momenteel deeltijds in de verkoop. Ik ben heel ordelijk en stipt! Ik kan alles in het huishouden buiten reparaties.

Bonjour, actuellement salariee depuis 15 ans dans la comptabilite, je suis disponible en semaine en soiree. Je peux vous aider avec le ménage. Je peux vous aider avec le repassage. Je peux vous aider avec la cuisine. Je peux vous aider avec les courses. Je peux vous aider dans la maison. Je peux vous aider avec les papiers administratifs. Je peux vous aider avec le rangement. Je peux vous aider avec le demenagement. Je peux vous aider avec l'aide aux devoirs. Je peux vous aider ave...

jong gepensioneerde alleenwonende oma wenst zinvol haar tijd in te dienen. mijn hobby is koken wat ik ook met veel vreugde voor jullie zou kunnen doen. Ik zou graag jullie strijk doen en licht huishoudelijke klusjes alsook de boodschappen doen is mogelijk. Heb eigen vervoer.

Hello Je suis disponible une fois à deux fois par semaine pour un super ménage J’attends votre message À bientôt

Turnhout, les principales villes

Autres annonces

Autour de Laakdal