La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Dag ouders, Mijn naam is Anissa, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Hengelo (ov). Momenteel ben ik thuis aan het studeren en hier besteed ik mijn tijd aan in de weekenden. Met kinderen werken is mijn passie. Onlangs heb ik voor een groep met peuters en kleuters gestaan. Ik wil graag weer terug naar de een op een aandacht voor het kind. Vandaar dat ik op zoek ben naar een bijbaan als oppasser. Ik ben hele dagen beschikbaar van maandag tm vrijdag.

Ik ben Louise , 17 jaar en ben bereid om te helpen met schoonmaak, plantjes water geven, wat opruimen enz..

Je m'appelle Pauline et je suis une française de 22 ans. Je suis très attentionnée et méticuleuse. Je peux vous aider pour votre ménage, des courses ou du repassage. J'ai toujours beaucoup aidé ma mère, qui m'a tout appris.

Heyyy! Ik ben Quin, een 17-jarige enthousiaste kunst student. Ik wil graag nieuwe dingen bijleren en wat geld verdienen voor op mijn spaarrekening. hpelijk zie ik u snel groetjes Quin! :)

Hallo Ik ben Jasmijn een student in het 4de jaar. Ik wil graag een extra zakcentje verdienen en ervaring opdoen. Thuis help ik vaak met het opruimen van de kamers van mijn broertjes en zusjes en met dweilen en stofzuigen. Ik zit zelf middenin een verhuis en heb dus genoeg ervaring met dozen inpakken en verplaatsen. Ik zeg eerlijk dat ik geen expert ben in de tuin , maar heb al vaker gras gemaaid en heel veel onkruid gewied. Ik ben veel thuis door het jaar heen waardoor oppassen op planten ge...

Hello, my name is Ester , Im from Slovakia and I live in Turnhout. I speek English, Polish, Czech and Im learning Netherlands. I have finished gardening school and I was cleaning and irroning in Slovakia 3 years. An I was working 1 year in Netherland. I have more experience. If you have interest please write me Thank you

Ik ben 33 jaar en doe al zolang het huishouden voor mijzelf, partner en mijn 2 kleine kinderen. Ik zoek nog een leuke bezigheid en dit leek me wel iets voor mij ;-)

Jonge vrouw die ervaring heeft in eigen huishouden en andere huishouden. Veel verantwoordelijkheidsgevoel. 4/5 werken zou ideaal zijn. Alle uren te bespreken. Liefst 1 of 2 huishoudens Waar ik alle verschillende taken kan uitvoeren. Dieren zijn geen probleem. Zelfs heel graag! Kinderen verzorgen mag mee tot de taken behoren. Ik wil me liefst volledig geven aan een gezin waar ik dan ook flexibel voor wil zijn! Ook wil ik u huis verzorgen wanneer u op vakantie bent. Hierbij kan dit uiteraard i...

Hoi mijn naam is Amina, ik ben 20 jaar. momenteel ben ik gestopt met school en zit hele tijd thuis, ik zou graag wat centen willen verdienen voor mij eigen, en ni altijd aan mama vragen😅, jaa ik woon alleen met mijn moeder, geen broers of zussen, papa is gestorven al 20 jaar geleden net voor mijn geboorte dus ik heb mijn vader nooit gekend. ik kan goed strijken en opruimen en afwassen en zo dergelijke dingens🥰 ik ben geduldig en zorgvuldig, ik kan tegen opmerkingen van anderen, en ik ben...

Ik ben Yarne 21 jaar en woon in hoogstraten. Ik wil dit graag combineren met mijn werk in Action. Ik heb een diploma als zorgkundige, ook in de thuiszorg. Daarbij deed ik ook nog een cursus voor animator.

Hallo ik ben karishma , ik ben 25 jaar en woon te turnhout korte gasthuisstraat. En heb nog geen kinderen . Ik woon met mijn man. Ik ben heel spontaan en houd van werken. En ben bereid om extra baantje te doen in me vrije tijd.

ik ben geschikt als huishoudhulp. ik doe alles wat u vraagt, niets is mij teveel. ik heb zowel bij jonge mensen gewerkt als bij oude mensen. graag bespreek u met u wat uw wensen zijn. contacteer mij gerust als u verdere vragen hebt.

Ik ben Alexe , ik ben 14 jaar ... Ik heb voor mijn tante met een beperking ook huishoudelijke taken gedaan , voor mijn bompa (97) , voor mijn zwangere tante en voor een aantal vriendinnen van mijn moeder . Ik kan van alles doen om te helpen ... Ik ben vaak alleen thuis en dan zorg ik voor mezelf dus om mensen te helpen in hun huis(houden) is een beetje hetzelfde als thuis alleen geeft het een voldoening ... mvg

Beste, Mijn naam is Kimberley en ik ben 19 jaar oud. Ik ben op zoek naar een adresje waar ik in de zomervakantie of tijdens school kan helpen of bijspringen. In de zomervakantie kan ik ook door de week, tijdens school natuurlijk alleen in het weekend of savonds. Ik woon in omgeving Turnhout en kan met de auto tot bij u geraken. Ik hoop snel iets van u te vernemen.

Ik werk graag en zeker om een centje bij te verdienen ;) Ik ben vrij simpel en help met zeer veel u hoeft het alleen maar te vragen .

Turnhout, les principales villes

Autres annonces

Autour de Merksplas