La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Hallo, Ik ben Feline 17 jaar uit Sijsele. Ik zit in de richting Wonen, zorg en welzijn. Ik doe vakantie job als schoonmaakster in een ziekenhuis. Ook heb ik al 1 maand stage als schoonmaakster in een woonzorgcentrum gelopen en 1 maand in de thuiszorg. Ik poets met veel plezier en oog voor detail. Ik sta voor allerlei taken open!

Beste Misschien wilt u eens een grote schoonmaak of een extra handje in de huishouding, Weer wat opfrissen met lezen, meer handigheid met de computer of internet! Kleine / grotere klussen die steeds maar weer blijven liggen in of buiten het huis? Eventueel helpen strijken of boodschappen doen, geen probleem op mij kan je rekenen Ik ben van redelijk veel markten thuis!

bonsoir, je suis une femme mure de 54 ans qui a travaille comme indepandante depuis 1985.....je suis capable de tenir une maison avec des enfants et personnes agees.....je suis tres sociable, courageuse, patiente, souriante, honnete, sachant cuisiner, conduire et tres disponible si necessaire meme la nuit......et vous garantie mon experience....disponible immediatement......merci pour votre attention

Hi Hi.. Reeds beschikbaar voor kinder oppas & dierenverzorging, hulp oudere personen, enz.. Hou van contacten leggen met nieuwe mensen (12 jaar Excursie gids in Cyprus geweest) en nieuwe dingen bijleren, nieuwe plekken ontdekken en meerdere talen uit te oefenen (Nl, Fr, Engl, Sp, Grieks en beetje noties Duits) Ben zeker geen professionele huishoudster maar mijn enthousiasme maakt dit goed dus..;) Zou zeggen: 'Try me !' Ben heel flexibel & discreet, en onmiddelijk beschikbaar in Knokke...

Hoi Ik ben heel georganiseerd, zelf fulltime werkende en 5 kinderen (gelukkig al heel zelfstandig) maar nog thuiswonende. En heb s avonds nog tijd om te strijken. Dus hebt u te veel liggen, strijkt u niet graag hemden, wilt u eens extra hulp. Contacteer me maar. Rokersvrij, geen honden.

Hallo, ik ben Ellis en ik wil graag wat geld verdienen met schoonmaken in andermans huis. Ik ben creatief, actief en help graag mensen die het nodig hebben.

Hallo, ik ben Tiany en word dit jaar 16 jaar. Ik vind het super leuk om mensen te helpen. Ik vind het dan ook leuk om verschillende klusjes te doen! Contacteer me zeker voor verdere informatie!

Hallo, Mijn naam is Jennifer en zou u graag willen helpen! Ik help af en toe met huishouden en hulp aanbieden doe ik graag. Groetje Jennifer

Ik ben Dorine, 21 jaar en kom uit Lievegem. Ik ben huishoudhulp geweest bij Partena dus deze ervaring heb ik wel mee. Bij de tuinonderhoud niet, maar ik rij heel graag het gras af en sta altijd open om bij te leren.

Een uurtje strijken of boodschappen doen, is voor mij ontspanning. Ik werk snel en precies. Ik kan bij u thuis strijken als u dat wil. Ik kan ook bij mij thuis strijken en u de strijk snel terugbezorgen aangezien ik over mijn eigen wagen beschik. Aan u de keuze wat u het liefste wil.

Ik ben een spontane, hardwerkende meid van 19 die op zoek is naar een leuke dagbesteding. Ik draai mijn hoofd niet om voor wat viezigheid en maak ook graag een praatje met allerlei mensen. Daarnaast ben ik ook zeer flexibel inzetbaar en erg netjes

Hallo Ik ben Anouk, 15 jaar. Ik heb wel al regelmatig bij iemands thuis geholpen. de afwas doen, brievenbus leegmaken, plantjes water geven, kasten schoonmaken, boodschappen doen, de was ophangen.. Ik doe het graag voor u! Neem gerust contact met me op.

Ik ben Yasmine en ik kan u helpen in het huishouden en met de kleine klusjes die moeten worden gedaan: zoals auto wassen of strijken. IK ben in veel dingen bereid.

Hallo ik ben charlotte byl. Ik bied schoonmaken, strijken, hulp in huishouden, auto's wassen, in de tuin werken, boodschappen doen, etc... Ik wil altijd bijleren. Mijn kwaliteiten: geduldig, leerschierig, netjes, altijd stipt, spreekt nederlands, etc... Ik heb ervaring van thuis en bij sommige mensen te helpen, maar geen profesionele ervaring, Maar plus punt is dat ik rap bijleer. Vele groetjes charlotte Ps: nog vragen? Stel ze gerust maar!

Hallo, Ik hou er van om bezig te zijn met het huishouden, dit heeft me een goed en voldaan gevoel. Ik maak mezelf graag nuttig en hou van orde in huis! Ik kan u met alle soorten taken helpen. Niets schrikt mij af. Ik ben een rustig, spontaan en stipt persoon die veel verantwoordelijkheid heeft. Liefs, Kim

Dag iedereen, Ik ben nina en ik woon in lovendegem Ik werk bij kinderopvang om Te poetsen dit is maar 1 dag maar Maar ik zou graag dit meer wilen Doen in lovendegem zelfs, Ik heb aanvaaring met kasten Opkuis stofzuigen stof af doen Klein taken, Alles je iemand kent of je weet Iemand die graag hulp kan Gebruiken mag je mij gerust Laten weten :) Groetjes nina alvast bedankt Hopelijk t...

Ik ben een vrouw van 33 en houd van afwisseling mbt werk. Ik draag graag mijn steentje bij in jullie huishouden zodat je kan genieten van jullie vrije tijd. Binnen in huis wil ik veel doen maar taken als opritten en terrassen onderhouden wens ik niet aan mijn takenpakket toe te voegen.