Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Deinze

Gent, les principales villes

Auxiliaire de vie Gent
Auxiliaire de vie Evergem
Leonie, aide domicile Nazareth

Ik ben Leonie . Ik studeer dit jaar af in Gent in het vak fotografie. Ik speel piano. Heb 1 broer en een hond thuis. Wat ik ook doe, ik ben heel graag in gezelschap met andere. Twijfel dus zeker niet om mij te contacteren!
Amber, aide domicile - 9810 Nazareth

Beste, Ik ben Amber . Ik ben 16 jaar oud en ben op zoek naar een extra bijverdienst. Ik ben vrij in het weekend, tijdens vakanties en op woensdagmiddag. Ik volg verzorging op school en leer hoe ik moet omgaan met oudere personen. Kent u een ouder persoon die hulp zoekt bij het huishouden of de booschappen doen? Of iemand die zich eenzaam voelt en gezelschap zoekt? Gelieve mij dan te contacteren.
Anaïs, aide senior domicile - 9850 Nevele

Hallo! Ik ben Anaïs en ben op zoek naar een fulltime of partime job. Ik hou ervan ouderen te helpen, ben je niet meer in staat voor uzelf en uw huisje te zorgen? Bel mij! Ik neem deze taken graag voor u over, ik wil ervoor zorgen dat u een zorgeloze oude dag hebt. Ik verzeker u ook een aangenaam gezelschap. Sta voor alles open, neem gerust contact op.
Nassim, aide domicile Sint-martens-leerne 9800

Heb hier best veel ervaring mee en zeker met instellen van dingen

Hallo, ik ben Ria , 54 jaar steeds zelfstandig gewerkt in de kinderzorg maar nu al een twee tal jaar in het vap systeem voor gehandicapte thuis zorg mijn zorgbehoeften waren oa. Een ALS patiënt en MS patiënt en een RETT syndroom wegens verhuis zoek ik nieuwe zorgbehoeften Ik kan me aanpassen aan de werk uren die gevraagd worden ben daar vrij soepel in , heb een wagen om me te verplaatsen , en ben alleen staande. Heb het diploma verzorgende , kook graag , wandel en fiets graag , wat ik met mij...