Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Gent

Gent, les principales villes

Auxiliaire de vie Evergem
Auxiliaire de vie Deinze
Kiara, aide senior domicile - 9000 Gent

Ik ben Kiara en ik ben 16 jaar Ik woon bij mijn oma die in een rolstoel zit, zij heeft ook veel hulp nodig van mij dus weet precies wat ik moet doen! Ik ga volgend jaar de studierichting jeugd en gehandicaptenzorg volgen, daar zal ik ook de nodige zaken aangeleerd krijgen. Ik ben graag bezig met oudere mensen, heb mijn meme en pepe ook veel meegeholpen. Ik kan de huishoudelijke taken doen, gezelschap houden, boodschappen doen, ... Kan heel goed met oudere mensen overeen komen en ben alt...

Graag had ik ondersteuning of gezelschap aangeboden, heb reeds jaren in rusthuis gewerkt en weet hoe belangrijk wat hulp en luisterend oor is voor deze mensen.
Jolien, aide domicile Gent

Hallo! Ik ben Jolien, een 20-jarige student Pedagogische wetenschappen met als afstudeerrichting Klinische Orthopedagogiek. Ik word dus opgeleid om mensen met extra zorgnood te begeleiden, op welke manier dan ook en zet dit graag om in de praktijk.
Riath, aide domicile Gent 9000

My name is Riath , I am currently studying a master at Ghent University. I am from Colombia ad I speak Spanish and English, I am studying basic Dutch. I am the mom of a beautiful 18 years old girl and also help with the care of my 6 years old twins nephews. As a mom, I like and enjoy taking care of others! I also can teach my mother tongue Spanish. I am willing to cook for the person and also help with some households task if necessary. I consider myself, responsible, kind and respectful ...
Frida, aide senior domicile - 9000 Gent

Hi, this is Frida! I am a supportive and empathetic person that has volunteered for many years now with elderly people. I love playing boardgames, watching movies, talking and having walks.
Tine, aide senior domicile Gent 9050

Beste, Mijn naam is Tine, 22 jaar en ik ben student. Ik heb mijn diploma zorgkundige net behaald. Het lijkt me een toffe bijverdienste omdat het aansluit aan mijn opleiding. Ik ben behulpzaam, geduldig en sta altijd open voor een gezellige babbel. Als ik je kan helpen, doe ik dat met veel plezier. Groetjes, Tine

Beste ouderen Ik ben mijn papa in 2015 verloren. Mijn papa was sedert 2006 verlamd aan zijn hele rechterkant door een hersenbloeding. Ik heb veel voor mijn papa moeten zorgen. Hij had hulp bij het aankleden, eten, toilet bezoek, wat ik het vond waar hij het hardste van genoot was gezelschap. Babbeltje slaan, Gezelschapsspelletjes spelen ect koesterde hij heel hard en ik vind dat andere oudere die geen familie of vrienden hebben er ook recht op hebben en als ik die persoon blij kan maken ...

Ik ben een vlotte, en praat graag over alles.
Elske, aide domicile Gent

Ik ben gek op koken en ondersteun graag mensen in nood. Ik ben een gezelschapsdier en doe graag wat voor een ander
Yasemin, aide senior domicile Gent

Hallo, mijn naam is Yasemin, 27 jaar en woonachtig in Gent. Ik ben iemand die gelukkig word als ik mensen kan helpen die het minder goed alleen kunnen of gezelschap willen. Positiviteit en een glimlach zo start ik elke dag mijn dag. Ik kan voor zowel oudere personen zorgen, als voor jongeren. Huis, tuin, klusjes, boodschappen, gewoon gezelschap. Ik heb nog geen ervaring als werkende kracht maar persoonlijk wel. Als u meer informatie wilt kan u contact op nemen.
Maria, aide senior domicile - 9000 Gent

Bonjour, je suis une personne responsable, patiente, respectueuse avec l'envie de travailler, ma langue maternelle est l'espagnol, j'ai une notion de base du français et de l'anglais.
Laura, aide domicile Gent

Ik ben laura, een studente criminologie van 23 jaar. Heb al ervaring met vrijwilligerswerk met ouders en personen met een handicap.
Hasna, aide domicile Gent 9000

J aime venir en aide aux personnes âgées et en même temps gagner ma vie TOUT simplement . Surtout que leur famille peu être très occupé à travailler et ne puisse s en occupée régulièrement.
Kathy, aide domicile Gent 9052

Hallo mijn naam is Kathy, mijn interesse is heel groot naar oudere mensen ik heb jarenlang mijn meter verzorgd die dement was.Ik heb ook jaren gewerkt in serviceflats als poetsvrouw en als gezelschapsdame bij een bejaard koppel.Ik heb veel geduld , behulpzaam ben flexibel kortom ik ben graag in gezelschap van oudere .Ik ben
Serine, aide senior domicile Gent

dit werk zou heel erg handig zijn voor mijn opleiding en stages vanaf september. ik heb heel veel geduld en heel behulpzaam.
Marie, aide senior domicile Gent 9000

Jaren vrijwilligerswerk in rusthuizen.
Sihem, aide domicile - 9000 Gent

Redelijk al ervaring in gezelschap houden en te zorgen voor ouderen, aangezien ik in een privé woon residentie heb gewerkt en altijd naar de flat bewoners toe ging om een babbeltje te slaan of om gezelschap te houden / verzorgen.
Marianne Marie Josée, aide domicile Gent

Landbouwersstraat 41 9000 gand

Dag Ik ben Vanesa Ik ben 15 jaar ik kan heel goed voor mensen zorgen en om gaan met mensen die moeilijk hebben met iets ik kan helpen ik kan heel goed zorgen voor mensen die aleen zijn of zich aleen voelen ik zoek een werk om voor iemand te zorgen Groetjes Vanesa

Sono Chiara, educatrice laureata in Scienze della Formazione. Sono Italiana, da poco trasferitami in Belgio. Ho lavorato un anno , come volontaria di Servizio Civile, presso una casa di riposo per anziani.
Selda, aide domicile Gent 9050

Hallo, Mijn naam is Selda, ik ben 18 jaar en studeer aan het sint-Fransiskusinstituut in Melle. Ik zit in mijn laatste jaar en wil graag een extra centje verdienen. Ik heb mijn mama al vaker zien oppassen bij bejaarden en ben vaak meegeweest.
Indra, aide senior domicile - 9000 Gent

hallo ik ben indra en ik ben 18 jaar ik heb een aantal jaar verzorging gestudeerd en heb ervaring als logistieke hulp in de rusthuis en daarom wil ik graag helpen. ik ben graag bezig met oudere want deze mensen hebben veel ervaring en daar heb ik respect voor.

Hallo, ik ben Asya. Ik ben 15 jaar oud en help mijn grootouders altijd wanneer mogelijk. Ik hoi ervan om mensen te helpen. Ik help graag met het; schonen, afwassen, afdrogen, opruimen, kleren vouwen, etc. Ook doe ik dit met liefde en klets nog wat bij.

Test. . Test Test Test Test Test Test

Beste , Ik ben zorgkundige , uit regio oost-vlaanderen, ik ben bereid om hulp te bieden voor de zorg kundige taken bij bejaarden, dit kan ook gwn een babbel zijn, ik doe mijn job met veel liefde, Graag hoor ik van u

Ik ben iemand die heel erg sociaal en vriendelijk is. Ik kom goed overeen met ouderen. Ik ben vooral geïnteresseerd omdat ik ze wil begrijpen en een goed gevoel wil geven.

Ik zal dat met veel plezier doen

Ik ben een studente Orthopedagogie die op woensdag, donderdag en vrijdag geen les heeft. Ik zou mijn vrije tijd graag nuttig besteden! Dit bijvoorbeeld door het helpen van oudere mensen.
Jasna, aide domicile - 9052 Gent

ik ben een 31 jarige dame uit gent onmiddelijk beschikbaar ik kan alle dagen oppassen

Ouderen vind ik mega schattig en zou hun graag willen helpen.