La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Je suis une passionnée des animaux en général j est un chat domestique depuis 6 ans et le sortir nourrir changer sa litière lui donner l attention et prit l habitude et déjà eux également des oiseaux a plusieurs reprises un lapin également bref leur entretien et présence sera avec plaisir

Ik ben opgegroeid in een huis vol verschillende huisdieren. Onder andere katten, een hond, cavia, hamster, konijnen, muizen, vissen en kippen. Elk jaar zorg ik voor een week voor de dieren van mijn nicht. Zij heeft 2 paarden, een hond, een kat en kippen. Mijn taken bestonden vooral uit verzorgen, eten geven en gezelschap houden.

Ik ben Tessa en ben bijna 20 jaar. Ik heb altijd al een passie gehad voor dieren en pas dus met plezier op uw dieren. Zelf heb ik ook altijd honden en katten gehad, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen. Uw huisdier is dus in goede handen bij mij. Ik kan wel geen huisdieren bij mij thuis nemen let dat ik verhuis naar een appartement. Voor de rest kan u mij voor gelijk wat contacteren.

Ik heb uitgebreide ervaring in het verzorgen van huisdieren, wat me voldoende vertrouwen geeft in mijn vaardigheden om goed met hen om te gaan. Mijn ervaring omvat een breed scala aan activiteiten en verantwoordelijkheden, waaronder dagelijkse verzorging, het schoonhouden van hun leefomgeving, het beheren van hun voeding en het bieden van liefdevolle aandacht en zorg.

Beste, Ik ben Feline 17 jaar uit Sijsele. Zelf heb ik 1 hond en 1 kat. Ik ben vaak bezig met hondjes en katten ik doe dit met liefde en plezier! Ik sta open voor alles en ben van geen enkel dier bang.

Dieren zijn mijn passie. Ik ben opgegroeid met 2 honden, kippen, ganzen, konijnen, cavia's, papegaaien, schildpadden, vogels en de paarden, koeien en geiten van de buurman. Momenteel heb ik 5 katten die binnenshuis leven en een verzorgpaard.

Ik zie graag dieren , heb zelf al veel honden gehad en al ervaring . Zelf heb ik al veel opgepast voor honden . Ik ben bereid om : te gaan wandelen, spelen met honden , .... bij het baasje thuis zelf , ik ben vertrouwbaar en een liever hebber voor dieren ik zorg er goed voor

Ik ben een supergrote dieren liefhebber en n mijn vrije tijd ga ik ook vaak naar een honden café in Gent, ook als ik diertjes over straat zie lopen kan ik het niet laten om aan de eigenaar te vragen of ik het dier mag aaien.

Hallo iedereen, Ik ben Marie-Claire. Ik ben een vlotte sociale maar rustige dame die verzot is van dieren! Mijn werk is dan ook dierenarts voor de kleine huisdieren. Ikzelf heb altijd katten, kittens, honden puppy’s en paarden gehad. Omgaan met dieren is dus met de paplepel erin gegaan ;) Vandaar dat ik graag een oogje in het zeil wil houden op jullie lieve viervoeter! Indien uw dier extra verzorging nodig heeft, kan ik deze ook geven! Als je nog verdere vragen hebt, stel ze gerust. Groetjes

Hallo, ik ben Kyara Spiessens Saelens, ik ben 14 jaar en Ik zou heel graag op uw hondje/hond of katje passen/wandelen voor als jij/jullie even weg moeten of er niet met kunnen gaan wandelen. Ik hou ontzettend veel van dieren en heb totaal geen schrik van honden of katten. Ik hou me ook ontzettend graag bezig met een hond of kat. Hopelijk tot dan.

Hallo! Mijn naam is Valérie en ik ben 22jaar. Ik heb sinds kleins af altijd huisdieren gehad. Momenteel heb ik 2 schatjes van katjes maar mijn liefde voor honden is ook super groot! Ik ben een sportief persoon dus gaan wandelen/lopen met uw lieve viervoeter is voor mij zeker geen probleem. Ik ben helaas wel allergisch aan konijnen, maar zolang ik daar niet mee in contact kom is alles inorde. Groetjes !

ik ben een gemotiveerde en enthousiaste studente die graag een centje zou bijverdienen. Ik studeer Humane Wetenschappen op college o.-L.-V.-ten doorn te Eeklo. Ik werk graag met huisdieren en kinderen. Voor de rest hou ik me bezig met school, dansen, en dingen organiseren en verkopen in de leerlingenraad op school. Ik doe alles en ben bereid te leren van u en dat dan zo goed als mogelijk uit te voeren. Ik zie er al naar uit om bij u en uw huisdier te komen helpen! tot dan!

Beste , ik ben Chelsey en ik ben 21jaar oud. Ik ben woonachtig te Brugge maar ik ben bereidt om ook buiten Brugge te werken. Ik heb een opleiding voeding-verzorging en kinder- en bejaarde verzorgster gevolgd waar ik mijn diploma van heb. Momenteel volg ik een opleiding voor verpleegkundige. Ik heb al ervaring zowel in kinder- als bejaardenzorg. Ik babysit af en toe op een kindje van 8maand oud. In de grote vakantie werk ik in een rusthuis en heel het jaar door in het weekend in d...

Mijn ouders hebben een paardenfokkerij en mijn schoonouders hebben kippen, poezen, schapen en vissen. Ikzelf heb vissen, kippen en een superlieve hond! Dieren komen bij mij op de eerste plaats !

ik ben axana 20 jaar ik hou van dieren ik heb zelf een hond en een kat heb tot op heden altijd paard gereden. wandelen, wassen, eten geven, koten proper maken is zeker allemaal geen probleem. hopelijk tot snel

Bonjour à tous, Je m'appelle Cindy, j'ai 27 ans, je suis belge. J'habite à la côte (Blankenberge) depuis quelques mois. Avant cela j'ai toujours vécu à Bruxelles. Je suis une personne calme, discrète, ponctuelle, douce, gentille, patiente, non fumeuse, disponible... J'ai toujours grandit entourée d'animaux mais surtout de chiens... J'en ai actuellement deux (un dalmatien et un levrier italien) ainsi qu'une tortue terrestre. Bien à vous. Cindy

Ik ben zelf eigenaar van een (zeer) grote hond en heb ook knaagdieren gehad, dus ik weet wel hoe ik met dieren om moet gaan!

Ik ben Niki, een enthousiaste vrouw met een hart voor kinderen en dieren. Ik ben opgegroeid in de boerebuiten omringd met dieren zoals honden, katten, schapen, alapacas, kippen, konijnen, cavia's, .. Bij mij thuis vertoeft een tamme gecastreerde kater.

Hallo, ik ben dol op dieren ik heb zelf al konijnen en vogels gehad.Maar van me ouders mocht ik nooit een hond dus het zou me heel leuk lijken om op andere dieren te passen .liefst niet te grote honden .Je mag me altijd een bericht sturen als je iemand nodig hebt voor je huisdier want ik sta altijd paraat .met een brede glimlach.met vriendelijke groeten van de beste dierenvriend Claudine.(je mag me gerust bellen of een mail sturen indien nodig en dan spreken we wel af )

Je suis une grande passionnée des animaux peut importe le race, l’espèce, la taille ou même le caractère j’aime ça je suis une amoureuse des animaux vraiment je ne sais quoi dire d’autre a part que j’aime trop

Hallo, ik ben Ellis en ik wil graag wat geld verdienen met het wandelen voor dieren. Ik ben creatief, actief en help graag mensen die het nodig hebben.

Hallo, Mijn naam is Yana. Een hele grote dierenvriend. Zelf heb ik 6 huisdieren. 2 honden, 2 katten, 2 knaagdieren. Ik kan met jullie dieren gaan wandelen, eten geven, .. Groetjes Yana

Brugge, les principales villes

Autres annonces

Autour de Damme